Blogs » Other » Liverpool Trøje

Liverpool Trøje

  • fodboldtrøjer

    bolden lige inden for feltet

     


    Ashley Young tager et skud fra afstand efter et kort


    Liverpool Trøje, Manchester City Tøj


    roberto gagliardini modtager fotbollströjor landslag forskellige strandferier

     

    Ashley Young tager et skud fra afstand efter et kort Inter-hjørne, men han bøjer sit forsøg over overliggeren.

    Roberto Gagliardini modtager bolden lige inden for feltet, men den meget ondskabsfulde Diego Carlos laver en afgørende blokering. Det var på vej ind!

    Der er en stor palaver i gang med Inter, der appellerer til et straffespark. Det ville have været hårdt for Jules Kounde, hvis arme var ved hans side. Det forhindrer ikke Inter-spillerne i at omgive dommeren og helvede bryder løs.

    liverpool trøje

    Ashley Young er den første englænder, der starter en UEFA europæisk finale for en ikke-britisk klub, siden Owen Hargreaves startede 2001 Champions League-finalen for Bayern München.

    Det gjorde jeg heller ikke. Men måske vil du kunne bruge det som pubmunition, når samtalen er mangelvare.

    Inter Milan-chef Antonio Conte markerer en uændret start-XI fra deres eftertrykkelige fem-mål thrashing af Shakhtar Donetsk.

    manchester city tøj

    Sevilla-chef Julen Lopetegui foretager en ændring. Luuk de Jong belønnes for sin vinder i semifinalen ved at erstatte Youssef En-Nesyri.

    Kendte navne overalt, men Premier League-fans vil bedst genkende Romelu Lukaku, Ashley Young og Jesus Navas. Lucas Ocampos består en sen konditionstest og starter XI.

    Ok, det er ikke Europa League-finalen, vi forventede ... men det er fodbold en fredag ​​aften, så lad os bare være taknemmelige.

    Det er Spanien mod Italien, mens siderne fra England slikker deres sår og nyder deres forskellige strandferier.