Blogs » Perfumes & Incenses » Martinelli

Martinelli

  •  

    efterlod ham behov for langvarig

     


    Angriberen var derefter i den modtagende ende af en tung



    Danmark Landsholdstrøje, Arsenal Trøje

    angriberen var derefter i køb fodboldtrøjer online parteys åbenlyse ubehag

     

    Martinelli, 19, startede sin første Arsenal-start efter seks måneder med et knæproblem og hjalp med at give en assist til Alexandre Lacazettes første halvlegs udligning til Gunners.

    Angriberen var derefter i den modtagende ende af en tung udfordring fra City keeper Zack Steffan, der efterlod ham behov for langvarig behandling.

    Martinelli forsøgte at fortsætte, men da det blev klart, at han ikke var i stand til at fortsætte, blev han trukket tilbage efter pausen danmark landsholdstrøje.

    Talende bagefter leverede Arteta en optimistisk prognose og spillede ned sværhedsgraden af ​​skaden.

    Imidlertid er Arteta kommet ind for en del kritik over hans håndtering af hændelsen, hvor mange er bekymrede over det faktum, at Martinelli fik lov til at fortsætte med at spille.

    Det er ikke første gang denne sæson Arsenal og Arteta er kommet under beskydning over deres behandling af sårede spillere med spørgsmål rejst over Artetas naivitet, når det kommer til spillervelfærd arsenal trøje.

    Wolves-angriberen blev kørt til hospitalet og har været ude af handling siden, men Luiz fik lov til at fortsætte på trods af at han havde et dybt snit i panden og blødt kraftigt .

    Tale på det tidspunkt forsvarede Arteta beslutningen om at holde sin spiller på banen, inden han til sidst trak ham tilbage ved halv tid.

    Arsenal-manager blev set forsøge at tvinge den haltende spiller tilbage på banen trods Parteys åbenlyse ubehag.