Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester United versloeg Villa met 3-2

Manchester United versloeg Villa met 3-2

• In de 19e speelronde van de Premier League stond Manchester United thuis tegenover Aston Villa. Manchester United speelde thuis tegen Villa. Manchester United had er in alle competities slechts 1 gewonnen van de laatste 7 wedstrijden. 7w fans in goedkope voetbaltenues waren getuige van een ongelooflijke overwinning. Het was een carnavalsavond voor Manchester United. Deze overwinning brak de eerdere overwinning van Ten Hag. Continu verliezen.

In de eerste helft scoorden McGinn en Dendoncker. Villa stond in de eerste helft met 2-0 voor. In de tweede helft begon Manchester United aan een gekke ommekeer. Ganancho, gekleed in voetbaltenues Manchester United, scoorde tweemaal en bracht de stand in evenwicht met 2-2. In de 82e minuut scoorde Hoylen het winnende doelpunt en scoorde het eerste doelpunt in de Premier League. Uiteindelijk draaide Manchester United Villa thuis met 3-2 terug. Na dit duel werd ook de ranglijst in de Premier League bijgewerkt: Manchester United overtrof Newcastle en West Ham en klom naar de zesde plaats, Villa derde op drie punten afstand van leider Liverpool.