Blogs » Arts & Handmade Crafts » Feyenoord taper mot Atletico Madrid

Feyenoord taper mot Atletico Madrid

• I andre runde av Champions League 2023/24, i andre runde av gruppe E, møtte La Liga-giganten Atletico Madrid den nederlandske giganten Feyenoord på hjemmebane. Simeone fra Atletico Madrid har sendt en startoppstilling verdt 230 millioner euro, mens for Feyenoord er startoppstillingen verdt 120 millioner euro.

I kampens 8. minutt brøt Timber gjennom fra venstre og passerte rett.Kiryo Ueda, som hadde på seg en Feyenoord Rotterdam drakt, tok imot ballen og skjøt Ballen traff Oblak og spratt av Hermoso og fløy inn i mål Feyenoord fikk en 1-0-ledelse over Atletico Madrid. I det 39. minutt angrep Atletico Madrid. Lino skar inn fra venstre og langskuddet hans på toppen av buen ble blokkert. Griezmann lyktes med et krokskudd foran mål. Atletico Madrid utlignet ved summeren. hjemmebane ble midlertidig uavgjort 2-2. Yenod. I andre omgang byttet de to lagene side og kjempet igjen I det 48. minutt kontret Atletico Madrid lynraskt Molina brøt igjennom fra høyre og passet inn Morata, som hadde på seg Fotballdrakter i sekstenmeteren, fulgte opp Atletico Madrid tok ledelsen og scoret 3 poeng hjemme -2 Feyenoord. Etter det mobiliserte Feyenoord troppene sine, men klarte ikke å endre resultatet. Til slutt beseiret Atletico Feyenoord 3-2 hjemme.

Ut fra dataene etter kampen var Atletico Madrids ballbesittelsesrate bare 48%. De scoret 3 mål av 7 skudd og 3 av dem var på mål. På den annen side var Feyenoords ballbesittelsesrate 52%. Han tok 17 skudd i kampen og bare scoret 2 mål, hvorav 7 var på mål. Etter denne kampanjen rangerte Atletico Madrid først i gruppe E med 4 poeng, og Feyenoord på tredjeplass i gruppe E med 3 poeng.