Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bevittna Kanes utmärkta prestation i sin första start

Bevittna Kanes utmärkta prestation i sin första start

  • Under den nya säsongen valde Kane att landa i Bundesliga, och den totala övergångssumman var 120 miljoner euro för att ansluta till Bayern, vilket inledde ett nytt skede av hans karriär. När han nu inledde den första omgången av Bundesliga, inledde Kane, iklädd en matchtröjor fotboll, sin första chans att starta.

    Bara 4 minuter in i matchen skickade Kane ut den första assisten i sin Bundesliga-karriär och skickade en underbar passning till sina lagkamrater. Sane rusade till halvlek och gjorde enkelt ett enhandsmål för att hjälpa Bayern att få en fantastisk start 1- 0. Bayern gjorde en offensiv förändring i andra halvlek, där Kane rörde bollen oftare. I den 74:e minuten kontrade Bayern snabbt.Alfonso Davis gjorde ett inlägg från kanten.Kane sköt fram några steg och gjorde Bayerns karriärs första mål.Samtidigt hjälpte han laget att utöka ställningen 2-0. Weser Stadium, som rymmer 42 000 personer, var fullsatt, och fansen bevittnade Kanes första Bundesliga-mål personligen. I den 84:e minuten drabbades Kane av kramper och kunde inte hålla ut i matchen. Han ersattes sedan av Tell, vilket avslutade den första matchen i hans Bundesliga-karriär. Enligt statistiken gjorde Kane 1 mål, skickade 1 assist, fullbordade 6 skott och 3 skott på mål, rörde bollen 34 gånger, passade 19 gånger på plats 14 gånger, gjorde 1 nyckelpassning och skapade 1 målchans. Efter matchen, han rankades som den högsta i spelet med 8,9 poäng, och han förtjänade att vara den bästa spelaren.

    För Kane i Klubblagströja fotboll är det perfekt att representera Bayern för att slutföra sin karriärdebut i Bundesliga. Förutom att bidra med 1 mål och 1 assist bröt han prestationen att göra mål i den första matchen i ett lag för första gången i karriären.