Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelonas tränare håller inte med om domarens beslut

Barcelonas tränare håller inte med om domarens beslut

  • Champions League har tagit sig till kvartsfinal. De två lagen som möts i denna match är Barcelona och Paris Saint-Germain. Scenen välkomnade också tusentals fans som bar billiga fotbollströjor för att heja fram dem. I den första delen av matchen mellan de två lagen ledde Barcelona tillfälligt med 3-2. I den andra omgången förlorade Barcelona mot Paris Saint-Germain med en enorm poäng. Till sist besegrade Paris Saint-Germain Barcelona med 6-4 och gick vidare till nästa omgång.

    Xavi, som intervjuades efter matchen, sa att eftersom Araújo gjorde fel under matchen och blev utvisad direkt, så förändrade Araújos utvisning allt. Barcelona borde ha gått vidare i den här matchen, men domarens röda kort ändrade direkt uppflyttningen. situation. Araújo kunde inte fortsätta spela i FC Barcelona tröja. De två lagen som skulle vara jämnt gynnade direkt ena sidan, eftersom spelet med tio personer var mycket svårt. Det är verkligen beklagligt att en säsongs hårda arbete förstördes på grund av en domares straff. Till sist besegrade Paris Saint-Germain tiomanna Barcelona med 4-1 på bortaplan.

    Xavi menade att domarens beslut direkt kvävde Barcelonas uppflyttningsväg och han var uppenbarligen mycket missnöjd med domarens beslut.