Blogs » Arts & Handmade Crafts » Messi is de beste ter wereld

Messi is de beste ter wereld

  • Nasser zei in een interview dat hij Messi ook erg bewonderde: Messi is de eerste persoon ter wereld en de eerste persoon in de geschiedenis. Nasser zei dit: Wat Messi betreft, ik zal je een feit vertellen. Messi die de Goedkope Voetbalshirts draagt, is de eerste persoon ter wereld, en Messi is ook de eerste persoon in de geschiedenis.

    Maar wat Nasser daarna zei, was onaardig tegenover Messi. Nasser zei dat hij Messi heel erg respecteerde, maar hij zei slechte dingen over Paris Saint-Germain nadat hij het team had verlaten en had geen respect voor Paris Saint-Germain. Wat zei Messi? Messi heeft alleen gezegd dat hij de enige Argentijnse international is die niet door de club wordt erkend. Maar fans zullen nog steeds hun Messi voetbalshirt aantrekken en hem steunen.

    Wat betreft het feit dat hij en de club geen herdenkingsceremonie hadden georganiseerd voor Messi om thuis het WK te winnen, was het excuus van Nasser: Paris Saint-Germain is een Franse club en Messi versloeg Mbappé in de WK-finale. Ik wil niet dat het publiek Messi uitjouwt. Het is duidelijk dat een dergelijke reden niet door de buitenwereld kan worden geaccepteerd, en Messi zou daarop geen uitzondering moeten zijn.