Blogs » Arts & Handmade Crafts » De houding van Sanches na het ontslag van Mourinho

De houding van Sanches na het ontslag van Mourinho

  • In deze winterperiode worden spelers geconfronteerd met het lot geselecteerd en geëlimineerd te worden. Dit is het lot van elke speler die een Goedkope Voetbalshirts draagt in het handelsvenster. Mourinho wordt ook geconfronteerd met het lot dat hij tijdens deze winterperiode moet worden ontslagen.

    ALS. De prestaties van Roma dit seizoen zijn niet goed, en het senior management is duidelijk niet bereid hem meer kansen te geven. Hij is officieel ontslagen bij A.S. Roma. Nadat Mourinho was vertrokken, stuurden veel spelers nog steeds hun dank en zegeningen, maar Sanches deed het tegenovergestelde. Na uitgeleend te zijn aan A.S. Roma Sanches kreeg niet veel speelkansen en hij werd in de wedstrijd tegen Bologna al na 18 minuten gewisseld. Na de wedstrijd verwijderde Sanches zelfs de avatar die het AS Roma voetbalshirt droeg van sociale media. Uiteraard is hij zeer ontevreden over zijn huidige situatie bij A.S. Roma.

    Nadat Mourinho was ontslagen, veranderde Sanches zijn Instagram-profielfoto weer in een foto waarop hijzelf een A.S. Roma-trui. Dit is een stil protest tegen Mourinho, en het is ook de hoop dat de nieuwe coach hem meer speelkansen kan geven.