Blogs » Arts & Handmade Crafts » Militão verlengt nieuw contract tot 2028

Militão verlengt nieuw contract tot 2028

  • Militão bestaat dit jaar 26 jaar. Dit is de gouden eeuw van een speler en de piekperiode van een speler. Militão speelt nu voor Real Madrid, de topclub ter wereld, en is een van de kernspelers van Real Madrid. Het is voldoende om te laten zien dat Militão uitblinkt in het Goedkope Voetbalshirts van Real Madrid, en de ploeg heeft ook grote verwachtingen van hem.

    Militão kwam in 2019 bij Real Madrid. Als speler van Real Madrid volgde hij het team en won hij vele kampioenschappen. Nadat hij op 13 augustus vorig jaar geblesseerd raakte, liep Militão, die de Real Madrid voetbalshirt droeg, echter een ernstige blessure op aan de voorste kruisband van zijn linkerknie, en hij herstelt nog steeds van zijn blessure. Real Madrid heeft nog steeds een groot vertrouwen in hem. Ze hebben het contract met verdediger Militão verlengd tot 2028, en in het nieuwe contract staat een vrijgaveclausule van maximaal 1 miljard euro.

    Als een speler een contract van relatief lange duur en een contract van maximaal 1 miljard euro wil bemachtigen, volstaat het om te bewijzen dat die speler een onmisbaar lid van het team is. We kijken uit naar het snelle herstel van Militão en de terugkeer naar de competitie.