Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid neemt mogelijk afscheid van twee oudsten

Real Madrid neemt mogelijk afscheid van twee oudsten

  • Het einde van een seizoen betekent een afscheidsseizoen. Sommige spelers willen misschien overstappen, en sommigen gaan misschien met pensioen. Er bestaat niet zoiets als een feest dat eeuwig duurt, en hetzelfde geldt voor voetbal. De komst van Mbappé in het nieuwe seizoen kan voor verrassingen zorgen voor de fans die Real Madrid- Goedkope Voetbalshirts dragen, maar het zal hen ook verdrietig maken. De Real Madrid-jaren van Modrić en Kroos lopen ten einde.

    In de laatste maanden van het seizoen zou dit wel eens de laatste periode kunnen zijn voor de twee grote spelers van Real Madrid. De leeftijden van de twee spelers zijn er immers al, en veel van hun speelmogelijkheden worden aan jongeren gegeven. Sommige media wezen er met name op dat Mbappé de nummer 10- Real Madrid voetbalshirt van Modrić zal bezitten, wat Modrić verder zal aanmoedigen om het team te verlaten.

    Kroos is nog steeds de absolute kern, maar hij is een speler met ideeën. Of hij op het veld kan blijven spelen, hangt af van zijn fysieke conditie. En hij zal in maart-april van dit jaar beslissen of hij met pensioen gaat.