Blogs » Arts & Handmade Crafts » Liverpool heeft Alonso benaderd

Liverpool heeft Alonso benaderd

  • Liverpool heeft aangekondigd dat ze de club aan het einde van dit seizoen zullen verlaten, wat erg triest is voor veel van de spelers die het Goedkope Voetbalshirts dragen. Dit is niet het moment voor Liverpool om sentimenteel te zijn, maar Klopp zal Liverpool na negen jaar coaching verlaten. Wie wordt Liverpool-manager?

    Voor Liverpool is het dringend nodig om het sportmanagement weer op te bouwen. En een uitstekende coach is erg belangrijk, en Alonso is een populaire kandidaat voor de toekomstige coach van Liverpool. Ik vraag me af of de fans die het Liverpool voetbalshirt dragen, deze hoofdcoach ook leuk vinden? Dit seizoen coachte Alonso Bayer Leverkusen en behaalde een schitterend record. Hij voerde niet alleen de Bundesliga aan, maar leidde Bayern ook met zeven punten met één wedstrijd te gaan.

    Natuurlijk heeft Liverpool ook twee voorbereidingen getroffen voor Alonso. Als Alonso er niet in slaagt om mee te doen, zal hij zijn zinnen zetten op Sporting CP-coach Amorim. Ook vanuit de branche heeft deze jonge coach veel lof ontvangen. Dus wie gaat er naar Liverpool? Laten we er samen naar uitkijken.