Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bellingham werd voor twee wedstrijden geschorst wegens gebrek a

Bellingham werd voor twee wedstrijden geschorst wegens gebrek a

  • Bellingham riskeerde onlangs een schorsing omdat hij op het laatste moment van de wedstrijd een doelpunt maakte in het 2-2 gelijkspel van Real Madrid tegen València CF. Maar de scheidsrechter blies op het fluitsignaal om de wedstrijd te beëindigen terwijl de bal nog in de lucht was. De buzzer-beater van Bellingham was ongeldig, wat de jonge speler die een Real Madrid- Goedkope Voetbalshirts droeg direct boos maakte en de scheidsrechter rechtstreeks bekritiseerde. Ook Bellingham werd laat na de wedstrijd ten onrechte van het veld gestuurd.

    Oorspronkelijk had deze zaak hier kunnen eindigen, maar slechts drie dagen later werd de extra boete van Bellingham opnieuw toegevoegd. De Spaanse voetbalbond heeft officieel aangekondigd dat Real Madrid-middenvelder Bellingham voor twee competitiewedstrijden is geschorst wegens het tarten of niet respecteren van scheidsrechters, functionarissen of sportbesturen. Bellingham zal de Real Madrid voetbalshirt de komende twee wedstrijden niet kunnen dragen. Zowel het team als Bellingham zelf kregen een boete. Real Madrid accepteert deze straf uiteraard niet en zal aandringen in beroep te gaan.

    Ook de prestaties van Bellingham dit seizoen zijn erg goed. Als Bellingham ontbreekt, zal dat een groot obstakel zijn voor Real Madrid. We zullen afwachten of het beroep van Real Madrid wordt aanvaard.