Blogs » Arts & Handmade Crafts » Leicester City versloeg Norwich met 3-1

Leicester City versloeg Norwich met 3-1

• Leicester City is voor veel fans misschien bekend, maar vorig seizoen verloor Leicester City regelmatig, waardoor ze degradeerden. Dit seizoen strijdt Leicester City om een plek in de Premier League in het Britse kampioenschap. Nu verschijnt deze blauwe goedkope voetbalshirts weer in het gezichtsveld van de fans. Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Leicester City. Ze hebben zes wedstrijden op rij verloren. De demoralisatie van het team is zeer ernstig geworden. Ze hebben een overwinning nodig om de status quo te veranderen.

Leicester City stond in de laatste ronde tegenover Norwich en moet zich nog herstellen van hun verliesreeks. Norwich scoorde aan de poort van Leicester City 0-1. Echter al na 13 minuten kreeg Leicester City de score terug, wat ook de spelers in het Leicester City Thuistenue veel vertrouwen gaf. De volgende keer was van Leicester City. In de tweede helft scoorden ze twee doelpunten op rij, waardoor de stand direct op 3-1 werd vastgelegd. Na het winnen van deze strijd maakte Leicester City eindelijk een einde aan de recente achteruitgang. Ze hebben nu één punt voorsprong op Norwich.

Leicester City was ooit een sterke ploeg in de Premier League, maar heeft het ook in de Engelse Championship lastig en dat is beschamend.