Blogs » Arts & Handmade Crafts » Chelsea 3 zal een strafschop nemen en interne onrust veroorzake

Chelsea 3 zal een strafschop nemen en interne onrust veroorzake

  • De Premier League heeft de 33e ronde bereikt. Chelsea neemt het thuis op tegen de underdog Everton. Als er niets misgaat in deze wedstrijd, heeft Chelsea de tegenstander volledig onder controle. De spelers die de goedkope voetbalshirts droegen, volbrachten ook hun missie door hun tegenstanders met een grote score uit te schakelen en de wedstrijd met 6-0 te beëindigen.

    De overwinning van Chelsea zou een grote vreugde moeten zijn, maar tijdens de wedstrijd veroorzaakten Chelsea-spelers direct een interne strijd voor de fans. De reden was dat Noni Madueke, die de strafschop creëerde, de kans niet wilde laten liggen en zich vastklampte aan het voetbal. Cole Jermaine Palmer, die een hoog straftarief heeft, is uiteraard geschikter voor deze straf. Ook veel mensen die Chelsea Thuistenue droegen, bewonderden hem zeer. Vervolgens wilde Nicolas Jackson deze strafschopkans ook graag benutten en ging die meteen grijpen. Dit was gewoon een grapje op het veld. Uiteindelijk stapte de aanvoerder van Chelsea naar voren en gaf de bal aan Cole Jermaine Palmer, en ook Cole Jermaine Palmer weerstond de druk en scoorde met succes. bal.

    Chelsea won, maar schaamde zich. Na de wedstrijd was Pochettino ook erg boos en zei dat als dit de volgende keer weer gebeurt, ze allemaal vervangen zullen worden.