Blogs » Arts & Handmade Crafts » Los Angeles Clippers 105-109 Minnesota Timberwolves

Los Angeles Clippers 105-109 Minnesota Timberwolves

  • NBA regularna sezona otvorila je novu rundu uzbudljivih obračuna. To su Los Angeles Clippersi, koji sada uzimaju maha, suočavajući se s tamnim konjem Minnesota Timberwolvesima u Zapadnoj konferenciji. Ovosezonska regularna sezona je skoro na polovici, a Los Angeles Clippersi su dobili 22 od 28 utakmica otkako je Harden došao, što dovoljno govori da su Los Angeles Clippersi vrlo jaki. Ovdje imamo nba dresovi.

    No, Los Angeles Clippersi danas će se susresti s Minnesota Timberwolvesima, koji su prvoplasirani u Zapadnoj konferenciji. Sigurno će malo patiti. Dogodio se prekrasan obračun dviju strana. U prvom dijelu utakmice možemo vidjeti da su Minnesota Timberwolvesi vodili protiv Clippersa s 1 poenom 46-45. Bodrili su ih navijači u Minnesota Timberwolves dresovi. U drugom poluvremenu, napad i obrana između dviju strana bili su izjednačeni, a rezultati su se izmjenjivali uzlaznom i manjom. Do kraja utakmice nije bilo velikog zaostatka. Na kraju su Los Angeles Clippersi izgubili od Minnesota Timberwolvesa 105-109.

    Na kraju utakmice Los Angeles Clippersi izgubili su od crnog konja Minnesota Timberwolvesa, što je navijačima donijelo prekrasan vizualni pir.