Blogs » Arts & Handmade Crafts » Odbija dati petice i ignorira cijeli proces

Odbija dati petice i ignorira cijeli proces

  • 25-godišnji Reaves jedan je od glavnih igrača Los Angeles Lakersa i Jamesov je nasljednik. Sve više mladih navijača oblači nba dresovi i pridružuje se momčadi kako bi ga bodrili. Stoga Reaves nije na prodaju Los Angeles Lakersima. Atlanta Hawksi htjeli su dobiti Reavesa kroz razmjenu, ali su odbijeni.

    Ovosezonski rezultat Los Angeles Lakersa nije dobar, a svojedobno je bio upitan i Darvin Ham o njegovom otkazu. Međutim, nedavne igre također su vratile Darvina Hama u život. Međutim, sukob između Darvina Hama i igrača još uvijek se ne može ispravno riješiti. Osobito u posljednjim utakmicama, Reaves je, noseći Los Angeles Lakers dresovi, dvaput ignorirao Darvina Hama i odbio mu dati pet; dao je pet pomoćnom treneru i potom sjeo natrag na klupu. Time je kontradiktornost potpuno izbila u prvi plan.

    Jednom kada momčad ima sukob između glavnog trenera i igrača, to će neizbježno utjecati na rezultat utakmice, a momčadi će biti teško pobijediti utakmicu. Nadam se da će tim što prije moći ispravno riješiti sukob između njih.