Blogs » Arts & Handmade Crafts » James prenosi svoja povijesna postignuća

James prenosi svoja povijesna postignuća

  • 39-godišnja zvijezda Lakersa LeBron James ažurirao je svoje društvene mreže i retvitao povijesno postignuće o sebi. Zbog toga su Jamesovi nba dresovi toliko popularni.

    Do sada je u NBA ligi igralo ukupno 4536 igrača, a samo je jedan igrač ušao među 100 najboljih u povijesti po svim statistikama (regularna sezona + doigravanje), a riječ je o LeBronu Jamesu.

    Njegov ukupni broj bodova u karijeri dosegao je 47.638, što je prvo mjesto u povijesti. Nijedan igrač nema više bodova od njega.

    Njegov ukupni broj skokova u karijeri dosegao je 13.500, što ga čini 22. mjestom u povijesti. Samo 21 igrač ima više skokova od njega.

    Njegov ukupni broj asistencija u karijeri dosegao je 12.735, što je četvrto mjesto u povijesti, a samo su tri igrača imala više asistencija od njega.

    Njegov ukupni broj ukradenih lopti u karijeri dosegao je 2710, što ga čini petim u povijesti. Samo 4 igrača imaju više ukradenih lopti od njega.

    Njegov ukupni broj blokada u karijeri dosegao je 1366, što je 56. mjesto u povijesti. Samo 55 igrača ima više blokada od njega.

    Njegovi pogoci za dva poena u karijeri dostigli su 14.582, što ga čini trećim u povijesti. Samo dva igrača imaju više od njega.

    U karijeri je ubacio 2.804 trice, što ga čini šestim u povijesti. Samo pet igrača ima više od njega.

    Njegov broj pobjeda u karijeri dostigao je 1125, što ga čini trećim u povijesti. Samo dva igrača imaju više pobjeda od njega.

    Ova lista postignuća također je izazvala žestoke rasprave među obožavateljima. Navijači u LeBron James dresovi rekli su da je osim blokada Jamesova druga statistika ušla među 25 najboljih u povijesti, što je stvarno ludo. James stvara jedno povijesno postignuće za drugim i neprestano poboljšava svoj povijesni status.