Blogs » Arts & Handmade Crafts » Koliko će James imati bodova u karijeri kad ode u mirovinu?

Koliko će James imati bodova u karijeri kad ode u mirovinu?

  • Trajnost je dugo bila jedan od Jamesovih talenata. Izvanredni James i dalje je jedan od najboljih igrača u NBA ligi. On je stožerni igrač Los Angeles Lakersa i najbolji strijelac. U utakmici protiv Wizardsa, James je zabio 31 koš dok je nosio nba dresovi. Njegov ukupni broj bodova u karijeri dosegnuo je 39.991 bod, a samo 9 bodova ga je dijelilo od prekretnice od 40.000 bodova.

    CBS Sports raspravljao je o ovoj temi: Kada James ode u mirovinu, koliki će mu ukupni broj bodova biti u karijeri? CBS je nagađao ove podatke prije nego što je James igrao Wizardse. U to vrijeme, Jamesov ukupni broj bodova u karijeri iznosio je 39.960 bodova. Prema CBS-ovim izračunima predviđanja, on može osvojiti 3817 bodova prije umirovljenja, tako da je njihov predviđeni ukupan broj bodova u karijeri za Jamesa 43777 bodova. Evo, naša službena web stranica prodaje LeBron James dresovi, dobrodošli na upit.

    Mislite li da će Jamesov rekord u broju pogodaka biti oboren u budućnosti kada se umirovi? Što mislite koliko će bodova postići na kraju? Dobrodošli da ostavite poruku da izrazite svoje mišljenje.