Blogs » Arts & Handmade Crafts » Dallas Mavericksi su kod kuće pobijedili Miami Heat sa 114-10

Dallas Mavericksi su kod kuće pobijedili Miami Heat sa 114-10

  • Nakon što su Dallas Mavericksi izgubili tri uzastopne utakmice, njihov moral je donekle pogođen. Sada im treba pobjeda kako bi podigli moral i promijenili dekadentnu atmosferu. A igrači koji su nosili nba dresovi učinili su upravo to. U utakmici posljednjeg kola protiv Heata Dallas Mavericksi su na domaćem terenu svladali Miami Heat sa 114-10.

    U ovoj utakmici Heat je predvodio Dallas Maverickse sa 15 razlike, ali nisu očekivali da će Dallas Mavericksi na kraju preokrenuti. Vidjeli smo da je u prvoj četvrtini Miami izravno vodio 36-28, no ta ih sreća nije pratila. Igrači u Dallas Mavericks dresovi nisu odustajali. Dallas Mavericksi su svoj preokret započeli u drugoj četvrtini. Njihova zvijezda Dončić uvijek je djelovao u kritičnim trenucima. Na utakmici je upisao 35 poena, 11 skokova, 11 asistencija i 1 ukradenu loptu. Na kraju su Dallas Mavericksi kompletirali povratak.

    Dončić je na kraju utakmice pomogao Dallas Mavericksima da zaustave pad, a Dallas Mavericksi su svladali Miami Heat sa 114-10.