Blogs » Arts & Handmade Crafts » Anthony Davis oborio je rekord sa 27+25+7

Anthony Davis oborio je rekord sa 27+25+7

  • NBA liga je u punom jeku, a Los Angeles Lakersi u posljednjem kolu igraju protiv Minnesota Timberwolvesa. I Los Angeles Lakersi su opravdali očekivanja i svladali Minnesota Timberwolvese rezultatom 120-109. Navijači koji su nosili nba dresovi na sceni su burno navijali. Ako želite reći tko je najveći doprinos ovoj igri, onda je to Anthony Davis.

    Dvije strane bile su nerazdvojne od samog početka. Anthony Davis igrao je 12 minuta u prvoj četvrtini. Nažalost, Anthonyju Davisu je tijekom utakmice potekla krv iz nosa, što je direktno zaprljalo njegov Los Angeles Lakers dresovi. Kako se kaže, muškarci krvare. Bez suza, Anthony Davis zaustavio je krvarenje i nastavio igrati. Anthony Davis je ubacio 9 od 17 šuteva iz igre i upisao 27 poena, 25 skokova, 5 asistencija, 7 ukradenih lopti i 3 blokade. I ovakvi podaci osvojili su karnevalsku publiku. Obožavatelji na sceni uzvikivali su MVP za Anthonyja Davisa i rano su otišli.

    Eksplozivna statistika Anthonyja Davisa bila je na vrhu popisa vrućih pretraga diljem Sjedinjenih Država. Ova igra također je donijela Anthonyju Davisu mnoge rekorde. Evo čestitamo mu.