Blogs » Arts & Handmade Crafts » Anthony Davis ima nultu pobjedu protiv Sabonisa

Anthony Davis ima nultu pobjedu protiv Sabonisa

  • Momčad Los Angeles Lakersa također je vrlo jaka momčad u NBA ligi. Jer s LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom i ove dvije superzvijezde koje sjede na terenu, teško da će ih jedna momčad potpuno pobijediti. Zbog toga su njihovi nba dresovi toliko popularni. No, koliko god igrač bio dobar, ima i ljudi s kojima je teško izaći na kraj.

    Los Angeles Lakersi su se u prošlom kolu susreli sa Sacramento Kingsima, a protivnik Anthonyja Davisa Sabonis ponovno nam je omogućio da svjedočimo snazi neprijatelja. U cijeloj utakmici Anthony Davis ubacio je samo 7 od 18, 22 poena, 10 skokova i 3 asistencije. Anthony Davis nije bio najbolji u Anthony Davis dresovi. Ali Sabonis je napravio 6 od 10 i imao triple-double učinak od 17 poena, 19 skokova i 10 asistencija. Sabonis je potpuno porazio Anthonyja Davisa. Na kraju su Los Angeles Lakerse pomeli Sacramento Kingsi.

    U prošlom povijesnom natjecanju između Los Angeles Lakersa i Sabonisa, Anthony Davis je pretrpio niz od 10 poraza protiv Sabonisa. Doista je naišao na svog velikog neprijatelja.