Blogs » Arts & Handmade Crafts » Green se ispričao cijelom timu Golden State Warriors

Green se ispričao cijelom timu Golden State Warriors

  • Golden State Warriors suočili su se s Orlando Magic -om u prethodnom krugu, i iako su na kraju pobijedili u igri, bilo je jasno da je postupak bio vrlo iznenađujući jer je Green na samo 216 sekundi protjeran na početku igre, što mu je onemogućilo za njega Obucite svoj nba dresovi i nastavite se boriti. To je također nanijelo bolan udarac Golden State Warriorsima, a njihov plan borbe bio je izravno poremećen.

    Razlog je bio taj što je Green tijekom igre pretrpio uzastopne tehničke prekršaje od suca, a on se požalio da je sudac izravno protjeran s terena. Suočavajući se s Curryjem, kojem je nedostajalo jezgre, bio je izravno emotivan i prekrivao je oči Los Angeles Lakers dresovi, nesiguran je li plakao od bijesa. Očito se Curry suočava s vrlo nepovoljnom situacijom s jednim nestalim generalnim Golden State Warriorsima. Također je vrlo ljut, ali to je nepovratni ishod. Naravno, Greenovo je ponašanje bilo apsolutno iracionalno, a također se ispričao cijelom timu nakon utakmice.

    Green je doista vrlo impulzivan u rješavanju stvari, bilo prije ili sada, i još uvijek nije u stanju održavati racionalnost, što će biti veliki problem za Golden State Warriors.