Blogs » Arts & Handmade Crafts » Recyklace Sancha je pro Borussii Dortmund moudrým krokem

Recyklace Sancha je pro Borussii Dortmund moudrým krokem

  • Sancho se vrátil do bundesligové fáze. Tato dohoda je výhodná pro obě strany. Serie A se ho touží zbavit a jedna společnost je nákladově efektivní. Když se Sanchovi nedaří získat více herních příležitostí v Manchesteru United, znovuzískání Fotbalové Dresy Borussie Dortmund může být jeho novým životem.

    Není to poprvé, co Borussia Dortmund zahájila praxi recyklace. Dříve také využívala recyklaci hráčů ke změně mentálního pohledu hráčů. Ve skutečnosti poté, co byl Sancho vyloučen Manchesterem United z domácího týmu prvního týmu, jedinou možností byl návrat do Borussie Dortmund. To může také motivovat hráče na této pozici, kteří čelí hrozbě umístění na lavičce. Na druhou stranu, pokud se Sancho dokáže vrátit na vrchol s Borussií Dortmund, bude to také velmi přínosné pro jeho přeprodej.

    Tentokrát Borussia Dortmund recyklovala Sancha a dala mu Dres Borussia Dortmund s číslem 10, což také ukazuje, že Borussia Dortmund také poskytuje vnějšímu světu víru, že kdykoli jsou nejlepší hráči Borussie Dortmund v korytě, mají způsob, jak ho přivést zpět do horní.