Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kane vstřelil 23 gólů v 19 kolech

Kane vstřelil 23 gólů v 19 kolech

  • V 19. kole Bundesligy hrál Bayern Mnichov venku proti FC Augsburg. Kane vstřelil v této sezóně svůj 23. gól v Bundeslize, čímž překonal rekord Hålanda v počtu nejrychlejších 23 gólů v Bundeslize. To bude skvělá nahrávka. Kane je v Fotbalové Dresy Bayernu München stejně statečný jako vždy a bude mít příležitost zaskočit do Bundesligové zlaté kopačky.

    Po vstřelení 22 gólů v 17 zápasech se Kane potýkal s malým nedostatkem míčů a Werder Brémy a 1.FC Union Berlin ho udržely čisté. Proti Unionu Berlín také dostal první žlutou kartu své bundesligové kariéry. Proti FC Augsburg Kane prolomil gólové sucho v Dres FC Bayern Mnichov a úspěšně vstřelil branku.

    Kane vstřelil 23 gólů v 19 zápasech a vytvořil rekord pro nejrychlejší 23 gólů v Bundeslize. Předchozí rekord držel Håland, který ve 22 zápasech vstřelil 23 branek. Ve stejné době se FC Augsburg také stal prvním bundesligovým týmem, který Kane porazil doma i venku.

    Kaneův gól také pomohl Bayernu Mnichov zpečetit vítězství, čímž překonal rekord dvou po sobě jdoucích venkovních porážek proti FC Augsburg. Bayern Mnichov také pokračoval v magickém rekordu, kdy nikdy neprohrál se stejným týmem ve třech po sobě jdoucích venkovních zápasech Bundesligy.