Blogs » Arts & Handmade Crafts » Rooney je znovu v hledáčku kvůli komentářům k Ronaldovi

Rooney je znovu v hledáčku kvůli komentářům k Ronaldovi

  • Ronaldo a Rooney se stali spoluhráči, když byli v Manchesteru United. Oba oblékali Fotbalové Dresy Manchesteru United a hráli spolu velmi dobře. Důvodem, proč se obě strany rozešly, je však i rozdílné postavení obou stran dnes.

    Ve skutečnosti je Ronaldo tentokrát znovu v hledáčku kvůli Rooneyho komentářům. Rooney řekl, že Ronaldo se stará pouze o to, jestli dá gól a nestará se o nic jiného na hřišti, a také pochválil Messiho. Staré přátelství společného nošení Dres Manchester United je pryč. Pokud jde o Rooneyho hodnocení Ronalda, mnoho lidí si myslí, že Rooney žárlí, a samozřejmě si někteří lidé myslí, že mluví pravdu. Ve skutečnosti poté, co obě strany začaly spolupracovat, bylo jejich postavení v týmu úplně jiné. Rooney měl být pravou láskou Manchesteru United a Ronaldo měl být ministrem, který Rooneymu asistoval. Ale v pozdějším období Rooneyho hranu zcela zastínil Ronaldo.

    Ronaldova úroveň sebekázně je dobře známá, zatímco Rooney je typický shovívavý typ, takže to je důvod, proč tyto dvě strany nebyly v pozdější fázi ve stejné třídě.