Blogs » Arts & Handmade Crafts » Sanches gillar uppenbarligen inte Mourinho

Sanches gillar uppenbarligen inte Mourinho

  • I detta vinterfönster möter spelare ödet att bli utvalda och eliminerade. Detta är ödet för varje spelare som bär en billiga fotbollströjor i handelsfönstret. Mourinho står också inför ödet att bli uppsagd under detta vinterfönster.

    SOM. Romas rekord den här säsongen är inte bra, och den högsta ledningen är uppenbarligen ovillig att ge honom fler möjligheter. Han har officiellt fått sparken från A.S. Roma. Efter att Mourinho lämnade skickade många spelare fortfarande sina tack och välsignelser, men Sanches gjorde tvärtom. Efter att ha lånats ut till A.S. Roma, Sanches hade inte många spelmöjligheter, och han byttes ut efter bara 18 minuter i matchen mot Bologna. Efter matchen tog Sanches till och med bort avataren som bär AS Roma tröja från sociala medier. Uppenbarligen är han mycket missnöjd med sin nuvarande situation med A.S. Roma.

    Efter att Mourinho fick sparken ändrade Sanches tillbaka sin Instagram-profilbild till en bild på sig själv med en A.S. Roma tröja. Detta är en tyst protest mot Mourinho, och det är också en förhoppning om att den nya tränaren kan ge honom fler spelmöjligheter.