Blogs » Arts & Handmade Crafts » Militãos nya kontraktsfrisättningsklausul upp till 1 miljard eu

Militãos nya kontraktsfrisättningsklausul upp till 1 miljard eu

  • Militão är 26 år i år. Detta är en spelares guldålder och en spelares toppperiod. Militão spelar nu för Real Madrid, världens toppklubb, och är en av Real Madrids kärnspelare. Det räcker för att visa att Militão är enastående i Real Madrid- billiga fotbollströjor, och laget har också stora förhoppningar om honom.

    Militão kom till Real Madrid 2019. Medan han spelade för Real Madrid följde han laget och vann många mästerskap. Efter att ha skadats den 13 augusti förra året drabbades Militão, som bar Real Madrid tröja, dock på en allvarlig skada i det främre korsbandet i vänster knä, och han återhämtar sig fortfarande från sin skada. Real Madrid har fortfarande stort förtroende för honom. De har förnyat kontraktet med försvararen Militão till 2028, och det nya kontraktet har en frisättningsklausul på upp till 1 miljard euro.

    Om en spelare vill få ett relativt långtidskontrakt och ett kontrakt på upp till 1 miljard euro räcker det för att bevisa att den spelaren är en oumbärlig medlem i laget. Vi ser fram emot Militãos snabba återhämtning och återgång till tävlingen.