Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kane säkrar Bundesligas guldstövel

Kane säkrar Bundesligas guldstövel

  • I den 19:e omgången av Bundesliga spelade Bayern München borta mot FC Augsburg. Kane gjorde sitt 23:e mål i Bundesliga den här säsongen och slog Hålands rekord för de snabbaste 23 målen i Bundesliga. Det här kommer att bli ett fantastiskt rekord. Kane är lika modig som någonsin i en Bayern München- billiga fotbollströjor, och han kommer att ha möjligheten att låsa in Bundesligas guldstövel.

    Efter att ha gjort 22 mål på 17 matcher stötte Kane på en liten bollbrist och hölls ren av Werder Bremen och 1.FC Union Berlin. Han fick också det första gula kortet i sin Bundesliga-karriär mot Union Berlin. Mot FC Augsburg bröt Kane sin måltorka i FC Bayern München tröja b och gjorde framgångsrikt mål.

    Med 23 mål på 19 matcher satte Kane rekord för de snabbaste 23 målen i Bundesliga. Det tidigare rekordet hade Håland som gjorde 23 mål på 22 matcher. Samtidigt blev FC Augsburg också det första Bundesligalaget som fick stryk hemma och borta av Kane.

    Kanes mål hjälpte också Bayern München att säkra segern och slog rekordet med två raka bortaförluster mot FC Augsburg. Bayern München fortsatte också det magiska rekordet att aldrig förlora mot samma lag i tre raka bortamatcher i Bundesliga.