Blogs » Arts & Handmade Crafts » Tidigare lagkamrater, nu har de gått skilda vägar

Tidigare lagkamrater, nu har de gått skilda vägar

  • Ronaldo och Rooney blev lagkamrater när de var i Manchester United. De hade båda Manchester United- billiga fotbollströjor och spelade väldigt bra tillsammans. Men anledningen till att de två partierna skildes åt beror också på de två partiernas olika status idag.

    Faktum är att Ronaldo är på jakt igen den här gången på grund av Rooneys kommentarer. Rooney sa att Ronaldo bara bryr sig om huruvida han gör mål och inte bryr sig om något annat på planen, och berömde också Messi. Den gamla vänskapen att bära Manchester United tröja tillsammans är borta. Angående Rooneys utvärdering av Ronaldo så tror många att Rooney är avundsjuk, och visst tror vissa att han talar sanning. Faktum är att efter att de två parterna började samarbeta var deras status i laget helt annorlunda. Rooney borde ha varit Manchester Uniteds sanna kärlek, och Ronaldo borde ha varit ministern som hjälpte Rooney. Men i den senare perioden kom Rooneys kant helt i skuggan av Ronaldo.

    Ronaldos nivå av självdisciplin är välkänd, medan Rooney är en typisk överseende typ, så det är därför de två sidorna inte var i samma klass i det senare skedet.