Blogs » Arts & Handmade Crafts » Duncan Edwards bjuder in Xabi Alonso till fullo

Duncan Edwards bjuder in Xabi Alonso till fullo

  • Sedan Klopp bestämde sig för att lämna Liverpool har Liverpools återuppbyggnadsarbete varit oundvikligt. Och vem får i uppdrag att bygga upp Liverpool igen? När allt kommer omkring måste återuppbyggnaden av Liverpool bättre kunna göra det möjligt för spelarna som bär Liverpool billiga fotbollströjor att bättre visa sitt värde, och det är en uppgift som måste slutföras.

    Duncan Edwards, som har spelat många roller i Liverpool, en man som växte upp i Liverpool och gjorde ett enormt bidrag till renässansen, kommer att ta över denna enorma uppgift. Den 44-årige Duncan Edwards fungerar som Liverpool Football CEO, omformar Liverpools ledningsstruktur och bjuder in Xabi Alonso att träna. Jag undrar om spelarna som bär Tröjor Liverpool na och fansen kommer att välkomna deras ankomst? Oavsett vem som kommer så är deras syfte att leda Liverpool till en högre nivå.

    Att bygga om ett lag har sina för- och nackdelar, men eftersom Klopp lämnar blir detta också en möjlighet för Liverpool att reformera.