Blogs » Arts & Handmade Crafts » Lallana irriterar fansen och anklagar henne för illojalitet

Lallana irriterar fansen och anklagar henne för illojalitet

  • Lallana spelar nu för Brighton & Hove Albion F.C., Brighton & Hove Albion F.C. De senaste fem åren har de utmanat Liverpool på bortaplan och vunnit varje gång. I den sista omgången av matchen mot Liverpool fick Brighton & Hove Albion F.C. till sist misslyckades med att förlänga segern och vändes med 1-2 av Liverpool. Det verkar som att fansen borde ta på sig billiga fotbollströjor och stötta spelarna i Brighton & Hove Albion F.C. för att ge dem mer motivation.

    Innan matchen mellan de två sidorna sa Lallana i en intervju att Lallana, en tidigare Liverpool-spelare som spelade för Brighton & Hove Albion FC, sa att han hoppades att hans tidigare klubb skulle vinna Premier League-mästerskapet. Lallanas uttalande, som för närvarande bär Brighton & Hove Albion F.C. tröjan, har orsakat extremt missnöje bland supportrar, inklusive Arsenal, som anser att Lallanas uttalande uppenbarligen inte respekterar Brighton & Hove Albion F.C., där han spelar.

    Lallana har tidigare spelat för Liverpool i sex år. Lallana är fortfarande väldigt tillgiven mot sin tidigare klubb Liverpool, vilket är förståeligt.