Blogs » Arts & Handmade Crafts » Tre lag lämnade anbud på 200 miljoner euro

Tre lag lämnade anbud på 200 miljoner euro

  • Real Madrid har nått en överenskommelse med Mbappé, och Mbappés styrka är uppenbar för alla. När Mbappé tar på sig Real Madrid-tröjan kommer det definitivt att ha stor inverkan på vissa spelare, vilket kommer att påverka deras status i laget. Så oavsett om det är ett lag eller en spelare måste de göra ett bra jobb psykologiskt och bli spelaren som ska ersättas.

    Mbappé spelar som vänsterforward, och Real Madrids nuvarande spelare på denna position är Vinicius. Om Mbappé behöver spela den här positionen, var kommer Vinicius att vara. Faktum är att Vinicius prestation i billiga fotbollströjor har varit stabil och enastående den här säsongen. Han har 12 mål och 5 assist på 20 matcher i La Liga och 18 mål och 8 assist på 28 matcher i alla tävlingar. Sådana uppgifter är fortfarande godtagbara. Real Madrid har inte för avsikt att sälja Vinicius.

    Det finns för närvarande tre lag som jagar Vinicius och har gett honom ett bud på 200 miljoner euro. Real Madrid har dock inga planer på att sälja honom, och han kan komma att spela som högerforward i framtiden.