Blogs » Arts & Handmade Crafts » Amorim blir Liverpools nästa tränare

Amorim blir Liverpools nästa tränare

  • Sedan Klopp meddelade att han kommer lämna laget i slutet av den här säsongen började Liverpool leta efter Klopps ersättare. En bra huvudtränare kan ta spelarna som bär billiga fotbollströjor till nästa nivå. Ursprungligen hade Liverpool tyckt om Alonso, men eftersom Alonso planerade att stanna kvar efter säsongens slut, fick Liverpool fortsätta att välja nästa ersättare.

    Enligt de senaste nyheterna erbjöd Liverpool den portugisiske tränaren Amorim ett treårskontrakt. De båda parterna har nästan nått en överenskommelse om ekonomiska villkor. Förhandlingarna om att Amorim ska bli nästa tränare för Röda armén går smidigt. Så förväntar sig fansen att han ska ta över Liverpool tröjan? Även om den 39-årige Amorim är ung, har laget han leder också uppnått goda resultat och har en chans att vinna det portugisiska Super League-mästerskapet. Det är därför han kan locka Liverpool.

    Amorim är en ung huvudtränare. Han kan träna Premier League-jätten Liverpool. Detta kommer att bli en ny början för hans karriär. Jag hoppas att han kan få ett lyckligt samarbete med Liverpool-spelarna.