Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid vinner första matchen i Champions League

Real Madrid vinner första matchen i Champions League

  • Den första delen av kvartsfinalen i Champions League har officiellt börjat, och det här spelet kommer att inleda en tävling mellan världens främsta jättar. Det är Premier League-jätten Manchester City och La Liga-jätten Real Madrid. Båda lagen har styrkan att vinna Champions League. Den här gången möttes de i kvartsfinal, vilket krävde alla ansträngningar från spelarna som bar billiga fotbollströjor för att nå den sista segern i matchen.

    Manchester City var inte alls scenskräckt i bortamatchen. På bara 108 sekunder bröt Manchester City nollan. Det var en bra start, vilket borde vara en bra start för Manchester City. Men efter bara 10 minuter gjorde Real Madrid 2 mål för att ta ledningen! Den här typen av start på Champions League är spännande. 2 mål på 2 minuter var de 70 000 fansen som bar Real Madrid tröja på Bernabeu omedelbart entusiastiska! Under den följande tiden gjorde ingendera sidan några prestationer och ställningen låstes till 2-1.

    Manchester City fick en fantastisk start, men misslyckades med att utmana motståndaren. Real Madrid vann med 2-1 i den första delen av Champions League-kvartsfinalen.