Blogs » Arts & Handmade Crafts » Adrian Griffin kokoontuu arvostelemaan Giannis Antetokounmpoa j

Adrian Griffin kokoontuu arvostelemaan Giannis Antetokounmpoa j

  • Milwaukee Bucks on kokenut viime aikoina aallonpohjan, ja sen päävalmentaja Adrian Griffin on ensimmäinen tällä kaudella irtisanottu valmentaja. Vaikuttaako tämä NBA Pelipaidat käyttävien pelaajien mentaliteettiin? Vaikka tulokset Adrian Griffinin johdolla eivät olleet kovin huonot, hän aiheutti riitaa pukuhuoneessa. Tiimin sisällä oli erimielisyyttä, ja joukkueen ylimmän johdon harkinnan jälkeen Adrian Griffin päätettiin lopulta erottaa.

    Adrian Griffin on aina halunnut ratkaista eripuraa pukuhuoneessa ja vaatia pelaajilta tarpeellista itseuhrausta tietyissä olosuhteissa, mutta lopulta hän ei kyennyt ratkaisemaan tätä ongelmaa. Milwaukee Bucks pelipaita pukeutuvat fanit pelkäävät, että myös pelaajat kärsivät. Adrian Griffin kritisoi Giannis Antetokounmpoa ja Lillardia kokouksen aikana siitä, että he eivät syöttäneet palloa tai puolustaneet. Milwaukee Bucksin pukuhuoneessa riita jatkui. Lopulta Milwaukee Bucks päätti erottaa Adrian Griffinin. Riversistä tuli Milwaukee Bucksin uusi valmentaja. Osapuolet ovat keskustelleet valmentajan asemasta.

    Adrian Griffin menetti pukuhuoneen hallinnan, mikä oli hänen irtisanoutumisensa tärkein syy, mutta toivon hänelle silti kaikkea hyvää tulevaisuudelle.