Blogs » Arts & Handmade Crafts » Leonard ja Harden keräsivät yhdessä 56 pistettä

Leonard ja Harden keräsivät yhdessä 56 pistettä

• NBA:n runkosarjassa Los Angeles Clippers voitti Washington Wizardsin vierasottelussa 125-109. George jäi sivuun loukkaantumisen vuoksi. Kawhi ja Harden, jotka pukeutuivat NBA Pelipaidat, johtivat Los Angeles Clippersin lievään etumatkaan ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla Los Angeles Clippers laukoi 21-6 kolmannella neljänneksellä. He voittivat Washington Wizardsin 40-19 yhdellä neljänneksellä. viimeisellä neljänneksellä Los Angeles Clippers tukahdutti tiukasti Washington Wizardsin ja voitti lopulta pelin helposti. Leonard ja Harden tekivät yhdessä 56 pistettä, 18 levypalloa, 6 syöttöä ja 5 blokkia. Los Angeles Clippers oli liian kova. Pelin voittamisen jälkeen ennätys oli 31 voittoa ja 15 tappiota, ja Washington Wizardsin ennätys oli 9 voittoa ja 38 tappiota.

Pelin alkamisen jälkeen myös Los Angeles Clippersillä ja Washington Wizardsilla oli kuuma tulos. Los Angeles Clippers johti ensimmäisellä neljänneksellä 37-35 kahdella pisteellä. Toisella neljänneksellä molemmat osapuolet eivät vieläkään avannut suurta aukkoa pisteissä. Jakson lopussa Los Angeles Clippers johti Washington Wizardsia 6 pisteellä 66-60. Mutta Los Angeles Clippers pelipaita pukeutuvat pelaajat pelaavat aktiivisesti. Kolmannella neljänneksellä Los Angeles Clippers ei pystynyt täysin voittamaan heitä ja johti Los Angeles Clippersille suoraan 27 pisteen johtoon. Viimeisellä neljänneksellä Los Angeles Clippers saattoi rentoutua ja lukita tilanteen 125-109. Pelin loppuun asti Los Angeles Clippers Angeles Clippers voitti Washington Wizardsin vieraskentällä.