Blogs » Arts & Handmade Crafts » Thompson tekee kauden huippupisteet

Thompson tekee kauden huippupisteet

  • NBA:n runkosarja on täydessä vauhdissa. Golden State Warriorsilla on tällä kaudella keskinkertaiset tilastot, ja se on tällä hetkellä kymmenenneksi läntisen konferenssin sijoituksessa. Jokainen peli on nyt ratkaiseva Golden State Warriorsille. Viimeisellä kierroksella myös NBA Pelipaidat pukeneet Golden State Warriors -pelaajat auttoivat joukkuetta voittamaan arvokkaan voiton jännittävällä tavalla.

    Golden State Warriors pelasi viime kierroksella Utah Jazzia vastaan ja on tällä hetkellä pisteytyksensä yläpuolella. Molemmat osapuolet saivat myös kuuman alun Utah Jazzin johdolla kolmella pisteellä ensimmäisellä neljänneksellä. Golden State Warriors -pelaajat eivät kuitenkaan antaneet periksi helposti ja avasivat pisteet toisella ja kolmannella neljänneksellä. Golden State Warriors pelipaita päällä Thompson teki kauden ennätyksen ja saavutti 15 000 pisteen virstanpylvään. Vaikka Utah Jazz -joukkue taisteli kovasti päästäkseen kiinni viimeisellä neljänneksellä, Golden State Warriors hallitsi silti heitä. Golden State Warriors voitti Utah Jazzin 140-137.

    Vaikka Golden State Warriors voitti, se oli silti erittäin jännittävää, mutta voitto kuului lopulta Golden State Warriorsille, mikä on onnellisinta.