Blogs » Arts & Handmade Crafts » Loukkaantumiset ovat merkittävimmät vammat huippupelaajille

Loukkaantumiset ovat merkittävimmät vammat huippupelaajille

  • Cousins täyttää tänä vuonna 33 vuotta. Sacramento Kings valitsi hänet viidenneksi NBA:n vuoden 2010 draftin ensimmäisellä kierroksella. Hänet valittiin All-Star-joukkueeseen neljä kertaa uransa aikana ja kahdesti NBA:n vuoden toiseksi joukkueeksi. Cousinsin lähtökohta NBA Pelipaidat pukeutumiseen oli erinomainen, ja myös pelikauden tilastot olivat erinomaiset. Miksi Cousins astuu vähitellen pois fanien näkökentästä nyt?

    Cousins pelasi NBA-uransa aikana yhteensä 12 kautta. Hän työskenteli myös useissa NBA-joukkueissa ja sai hyvät tilastot. Valitettavasti Cousins kärsi akillesjänteen repeämisestä tällä kaudella New Orleans Pelicansissa. Tällä hetkellä hän voi vielä pelata DeMarcus Cousins pelipaita. Kuitenkin akillesjänteen repeämä sai Cousinsin astumaan alas alttarilta, ja ristisiteen repeämä todella voitti Cousinsin. Ja hänen loukkaantumisensa sai hänet myös jättämään NBA:n väliin.

    Median haastattelussa Cousins sanoi, ettei hän voinut palata NBA:han. Hän oli luopunut NBA:sta ja hänen NBA-uransa oli täysin ohi.