Blogs » Arts & Handmade Crafts » Cleveland Cavaliers palasi voittamaan Dallas Mavericksin kotona

Cleveland Cavaliers palasi voittamaan Dallas Mavericksin kotona

  • Dallas Mavericks ja Cleveland Cavaliers ovat molemmat vahvoja joukkueita NBA:ssa. Tasalaatuiset joukkueet tuovat faneille varmasti upeat koripallojuhlat. Kaikki riippuu siitä, kumpi kahdesta NBA Pelipaidat päällä olevasta pelaajasta kestää paineen ja tulee voittajaksi viimeisellä naurulla.

    Vaikka Dallas Mavericksilla ei ollut suurta eroa Cleveland Cavaliersiin, heillä on silti selkeä voittoetu. Mutta Dallas Mavericks oli romahtamassa viimeisillä minuuteilla. T- Cleveland Cavaliers pelipaita pukeutunut Max Strus iski ensin neljä kolmipistettä vain 67 sekunnissa auttaakseen Cleveland Cavaliersia vastahyökkäykseen villisti. Viimeisen 2,6 sekunnin aikana Max Strus palveli lähtöviivalta ja kiiruhti kentälle sytyttäen summerin tuleen ja sytyttäen areenan; koko Cleveland Cavaliersin joukkue Juhlii villisti, kaikki kaatoivat vettä Max Strusin päälle pelin jälkeen juhlimaan.

    Cleveland Cavaliers palasi takaapäin ja voitti Dallas Mavericksin kotonaan 121-119. Max Strus teki ennätyksen yhdessä pelissä ja on tämän pelin ansaittu MVP. Onnittelut hänelle.