Blogs » Arts & Handmade Crafts » Dallas Mavericks hävisi kolme ottelua peräkkäin

Dallas Mavericks hävisi kolme ottelua peräkkäin

  • Dallas Mavericks kohtasi viimeisellä kierroksella Indiana Pacersin kotonaan. Tämä joukkue on tällä hetkellä samassa sijoituksessa idässä ja lännessä. Se on testi siitä, minkä joukkueen NBA Pelipaidat on kirkkain väri tänä iltana. Dallas Mavericks ei kuitenkaan ole menestynyt hyvin näillä kierroksilla ja on hävinnyt kaksi peliä peräkkäin. Kotona pelaavan Dallas Mavericksin olisi pitänyt näyttää etunsa, mutta se hävisi jälleen ja hävisi kolme peliä peräkkäin.

    Dallas Mavericks hävisi jälleen, mikä jätti fanit hyvin järkyttyneeksi ja pelkäämään, että pelaajat masentuisivat seurauksena. Katsotaanpa, tekikö heidän tähtipelaajansa Luka Dončić velvollisuutensa tässä pelissä. Tässä ottelussa Dallas Mavericks pelipaita pukeutunut Luka Dončić teki 39 pistettä, 10 levypalloa ja 11 syöttöä. Tämä kolminkertainen tupla on edelleen erittäin loistava. Huono puolustus ei kuitenkaan voi antaa joukkueen kompensoida Indiana Pacersin maalia. nopeus. Lopulta Dallas Mavericks hävisi Indiana Pacersille 137-120

    Dallas Mavericksin on todella rakennettava uudelleen moraaliaan päästäkseen menestyksekkäästi pudotuspeleihin ja lisätäkseen voimaa tielleen mestaruuteen.