Blogs » Arts & Handmade Crafts » Leonardin selkävamma paljastui

Leonardin selkävamma paljastui

  • Leonard on pelannut tällä kaudella 57 ottelua Los Angeles Clippersissä, mikä saattaa olla hänen kausi suhteellisen korkealla katsojamäärällä. NBA Pelipaidat hän loi myös upean ennätyksen. Leonard voi kuitenkin loukkaantua, eikä hän voi pelata. Tämä ennuste voi olla viikkojen päässä, mikä on erittäin valitettavaa Los Angeles Clippersille.

    Los Angeles Clippersin kotiottelussa Minnesota Timberwolvesia vastaan Leonard, joka pelasi koko ensimmäisen neljänneksen, poistui pelistä puolen pelin jälkeen. Raporttien mukaan Los Angeles Clippers pelipaita pukeutunut Leonard kärsi Minnesota Timberwolvesista pelin aikana. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen Leonard tunsi suoraan rintakehän ja selän kouristuksia sivurajoilla ja jätti pelin aikaisin. Tämän vamman aiheuttama vahinko on arvaamaton, ja Leonardin toipumisaika voi kouristuksen vakavuudesta riippuen vaihdella päivistä viikkoihin.

    Los Angeles Clippers on nyt pelissä kriittisessä vaiheessa. Jos Leonard on poissa liian pitkään, se vaikuttaa suoraan pistejärjestykseen. Tämä on erittäin haitallista Los Angeles Clippersille. Toivon, että Leonard toipuu mahdollisimman pian.