Blogs » Arts & Handmade Crafts » Los Angeles Lakers häviää ratkaisevan korttitaistelun

Los Angeles Lakers häviää ratkaisevan korttitaistelun

  • NBA:n runkosarja on tullut päätökseen. Vaaran reunalla oleville joukkueille jokainen peli on nyt ratkaiseva, mikä vaikuttaa suoraan heidän pääsyyn pudotuspeleihin. NBA Pelipaidat pukeutuvat fanit haluavat joukkueensa pääsevän pudotuspeleihin. Los Angeles Lakersin nykytilanne on, että se voi vain voittaa, ei hävitä, mutta he ovat epäonnisia.

    Los Angeles Lakers kohtasi kotonaan Golden State Warriorsin. James teki myös 40 pistettä, 8 levypalloa ja 9 syöttöä, ja hänestä tuli NBA:n historian vanhin pelaaja, joka on tehnyt yli 40 pistettä todellisella laukaisuprosentilla yli 75%. Kuitenkin toinen Los Angeles Lakers pelipaita pukeutunut pelaaja, Anthony Davis, osui Jackson-Davisilta silmään ensimmäisellä neljänneksellä ja keskeytti pelin sarveiskalvon kulumisen vuoksi. Anthony Davisin menettänyt Los Angeles Lakers joutui Golden State Warriorsin kimppuun maalissa, mikä vaikutti suoraan Los Angeles Lakersin koko kokoonpanoon. Golden State Warriors kaatoi Los Angeles Lakersin lukemin 121-128.

    Los Angeles Lakers hävisi tämän kierroksen, ja se sijoittui pisteissä 10. sijalle. Tämän pelin häviäminen sai heidät häviämään avainasemataistelun.