Blogs » Arts & Handmade Crafts » Hardenin hylkäämisen jälkeen ennätys romahti

Hardenin hylkäämisen jälkeen ennätys romahti

  • Los Angeles Clippersin pisteet ovat pudonneet edellisestä neljännestä sijastaan seitsemänneksi. On vaikea kuvitella, että kun joukkueella on voimaa kilpailla NBA-mestaruudesta, se putoaa yhtäkkiä huipulta suohon. Tämä sai myös Los Angeles Clippers - NBA Pelipaidat pukeutuvat fanit raivoissaan.

    Los Angeles Clippersin nykyinen voittamaton mentaliteetti on poissa, heidän rautapukuinen puolustus on poissa ja heidän koskaan luovuttamattomuuden henki on poissa. Kaksi edellistä kuukautta voittoputkesta oli ollut unelma. Tuhannet Los Angeles Clippers pelipaita pukeutuvat fanit ovat yhä uppoutumassa voiton iloon, mutta nyt Los Angeles Clippers on saavuttanut tämän pisteen. Itse asiassa suuri syy on se, että päävalmentaja aikoo hylätä Hardenin, löytää uuden taktiikan ja muuttaa kokoonpanoa. Tietenkin tämä maksoi myös Los Angeles Clippersille kovan hinnan. Tappioputki ei myöskään jättänyt pelaajilta toivoa, eikä koko joukkueen ilmapiiri enää löytänyt entisestään energiaa.

    Itse asiassa joukkueen ilmapiiri ja moraali ovat tärkeimpiä. Taktiikkaa ei pidä muuttaa runkosarjan lopussa, sillä se saa pelaajien mentaliteetin romahtamaan.