Blogs » Arts & Handmade Crafts » Los Angeles Lakers 128-124 voittaa ja käänsi Milwaukee Bucksin

Los Angeles Lakers 128-124 voittaa ja käänsi Milwaukee Bucksin

  • Los Angeles Lakersin joukkue kohtasi edellisellä kierroksella vahvan joukkueen Milwaukee Bucksin, joka oli heille vaikea taistelu. Jos he haluavat voittaa Milwaukee Bucksin käsissä, heidän on ponnisteltava paljon. Lopulta Los Angeles Lakers - NBA Pelipaidat pukeneet pelaajat täyttivät tehtävänsä ja voittivat niukasti Milwaukee Bucksin 128-124.

    James ei osallistunut tähän peliin loukkaantumisen vuoksi, mikä aiheutti myös paljon paineita muille Los Angeles Lakersin pelaajille. Los Angeles Lakers jäi kahdesti 19 pisteen jälkeen pelaajien lannistumattomaan uskoon luottaen. Viimeisellä neljänneksellä Los Angeles Lakers aloitti vastahyökkäyksen runkosarjan aikaan, jolloin molemmat osapuolet tasoittivat. Tästä syystä fanit haluavat pukeutua Los Angeles Lakers pelipaita tukeakseen vahvoja joukkueita, koska heillä on periksi luopumisen henki. Jatkoajalla osapuolten välinen tulos oli myös vaikea määrittää, ja he pääsivät toiselle jatkoajalle. Lopulta Los Angeles Lakers voitti niukasti Milwaukee Bucksin kaksinkertaisella jatkoajalla 128-124.

    Los Angeles Lakers käänsi Milwaukee Bucksin 19 lisäajalla. Kiitos Los Angeles Lakersille, että hän toi meille tämän jännittävän ottelun.