Blogs » Arts & Handmade Crafts » Durant sanoi, ettei hänellä ollut johtajuutta

Durant sanoi, ettei hänellä ollut johtajuutta

  • Brooklyn Netsin kolmen jättiläisen epäonnistuminen mestaruuden voittamisessa on uskomatonta monille faneille. Loppujen lopuksi Brooklyn Netsin alkuperäinen tarkoitus näiden kolmen tähden allekirjoittamisessa oli hyvin selvä. Nyt kun kolme pelaajaa ovat hajoaneet eri NBA Pelipaidat, he ovat jälleen palanneet huipulle, johon kuuluvat. Tämä tulos ei ollut surullinen vain faneille, vaan Durant tunsi myös olevansa Brooklyn Netsin johtajana pätemätön johtaja.

    Durant sanoi haastattelussa, että kun hän oli Brooklyn Netsissä, heillä oli paras kokoonpano, eikä hän voinut uskoa, etteivät he voittaneet mestaruutta. Hän ajatteli kerran, että Harden tuhosi Brooklyn Netsin. Brooklyn Nets pelipaita ei lopulta päässyt korkeimmalle tasolle.

    Itse asiassa Harden halusi todella saavuttaa tuloksia, mutta kun Harden suostutteli Irvingin pelaamaan hyvin, Irving tukahdutti hänet. Johtajana Durant tuki suoraan Irvingiä, mikä johti myös siihen, että Harden päätti suoraan lähteä joukkueesta. Lopulta tämä joukkue Joukkue jäi NBA-mestaruudesta vammojen ja epävakauden vuoksi.