Blogs » Arts & Handmade Crafts » Nuggetsilta odotetaan parempia tuloksia

Nuggetsilta odotetaan parempia tuloksia

  • Nuggets on pelannut erittäin hyvin viime kaudella. He eivät vain pitäneet Lakersia puhtaana ja voittaneet NBA-mestaruuden viime kaudella. Tuon hetken loistava loisto valaisi jokaista NBA Pelipaidat pukeutunutta pelaajaa. Nuggetsin tämän kauden ennätys on edelleen hyvä, ja heidän ennätyksensä on yksi itäisen ja lännen konferenssien parhaista. Ja mitä etuja Nuggetsin on säilytettävä nyt voidakseen kilpailla seuraavassa pelissä? Fanit voivat jatkaa heidän kannustamista Denver Nuggets pelipaita.

    1. Vakaa ydinkokoonpano ja terveys. Terve joukkue pystyy toteuttamaan taktiikoita paremmin ja vähentämään loukkaantumisten aiheuttamaa epävarmuutta.
    2. Kotikentän etu: Nuggets on yksi tämän kauden vaikeimmin päihittävistä joukkueista kotona, ja heidän kotikenttäetunsa on heille suuri etu.
    3. Kokonaiskokoonpanon edut: Nuggetsin kokonaiskokoonpano on erittäin vahva, ja tämä kattava hyökkäyskyky antaa heille edun muita joukkueita vastaan.

    Nuggetsin seuraavat edut näkyvät pääasiassa heidän vakaassa peruskokoonpanossaan ja terveytensä, kotikentän edussa ja yleisessä kokoonpanoedussa.