Blogs » Arts & Handmade Crafts » Golden State Warriors häviää Sacramento Kingsille, lopettaa pud

Golden State Warriors häviää Sacramento Kingsille, lopettaa pud

  • NBA on täydessä vauhdissa. Golden State Warriors kohtasi viimeisellä kierroksella Sacramento Kingsin. Tämä on ratkaiseva taistelu siitä, voiko Golden State Warriors jatkaa menestyksekkäästi. Mutta valitettavasti Golden State Warriors hävisi Sacramento Kingsille 98-114 ja nielaisi tämän taistelun. Jopa NBA Pelipaidat pukeutuvat pelaajat istuivat vaihtopenkillä masentuneina, näyttivät hämmentyneeltä ja hämmentyneeltä.

    Golden State Warriors -dynastia romahti virallisesti tänä iltana. Jos se olisi sarja, uskon edelleen, että Golden State Warriors voi palata ja edetä, mutta tämä on pudotuspeli, ja yksi peli ratkaisee elämän tai kuoleman. Sacramento Kings sai toivon pilkahduksen, kun taas Golden State Warriors putosi kokonaan. Pelkästään tällä kaudella Golden State Warriors pelipaita pukeutuvat pelaajat ja valmentajat eivät kelpaa pomon valtavaan investointiin, joka on aiheuttanut joukkueen yhteenkuuluvuuden puutetta ja heikentänyt huomattavasti sen taistelutehokkuutta.

    Sacramento Kings voitti Golden State Warriorsin pudotuspeleissä, ja Northern Expeditionista tuli vitsi. Missä on ollut kunniaa, siellä täytyy olla loppu. Eikä tämä ole loppu, odotamme innolla, että Golden State Warriorsista tulee jälleen loistava.