Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bradley droeg 2 passes en 1 schot bij

Bradley droeg 2 passes en 1 schot bij

  • Liverpool verloopt dit seizoen op een ordelijke manier, en hun staat van dienst is ook erg goed. Uiteraard is dit ook onmisbaar voor de uitmuntende prestaties van hun spelers. Zeker nu ook Liverpool in een periode van wisselwerking tussen jong en oud zit, is het ook van cruciaal belang of de jonge spelers die het goedkope voetbalshirts dragen het stokje van de vorige speler kunnen overnemen.

    We weten nu dat Bradley, die nog maar 20 jaar oud was, in de 22e ronde van de Premier League met succes in ieders gezichtsveld verscheen. Liverpool versloeg Chelsea thuis met 4-1. Fans die voetbalshirt Liverpool droegen, juichten voor hen. In deze wedstrijd droeg de 20-jarige rechtsback Bradley van Liverpool 2 passes en 1 schot bij, waarmee hij de grootste bijdrage leverde aan de overwinning van het team. Liverpool heeft dit seizoen zo'n jonge en uitmuntende speler verworven, wat een waardevolle aanwinst voor hen zal zijn.

    In de afgelopen wedstrijden heeft Bradley zeer goed gepresteerd. Hij droeg 1 doelpunt, 5 assists bij en scoorde 6 doelpunten.