Blogs » Arts & Handmade Crafts » Messi mislukt bij de start van het voorseizoen

Messi mislukt bij de start van het voorseizoen

  • Ook Messi stuitte in het voorseizoen op veel controverse. Tijdens de wedstrijd in Hong Kong, China, voldeed Messi niet aan de verwachtingen van ruim 40.000 fans en koos ervoor om op de bank te gaan zitten, wat door de fans werd geboycot. Veel fans kozen er zelfs voor om de goedkope voetbalshirts van Messi te verscheuren en bekritiseerden Messi rechtstreeks op sociale media.

    Behalve Messi, die niet op de reis naar Hong Kong verscheen, speelde hij in verschillende andere wedstrijden en was hij starter in de laatste ronde. En Messi faalde in de eerste 60 minuten en won niets. Sterker nog, Messi is nu al de koning van het voetbal. Nu vertrouwt Messi op zijn roem om overal geld te verdienen. De speeltijd is verantwoordelijk voor de sponsor. Wat de kwestie van de reis naar Hong Kong betreft, valt nog te bezien of Messi een houding zal aannemen.

    die een voetbalshirt Messi draagt, is een aanwezigheid die niet kan worden genegeerd. Mensen die het niet leuk vinden, moeten gewoon terugkeren naar het voetbal zelf, zodat fans kunnen terugkeren naar puur voetbal en minder beledigend kunnen zijn.