Blogs » Arts & Handmade Crafts » Paris Saint-Germain versloeg FC Nantes met 2-0

Paris Saint-Germain versloeg FC Nantes met 2-0

  • Donnarumma bestaat dit jaar 24 jaar. Tot nu toe speelde hij voor twee teams. Hij koos ervoor om in 2021 het goedkope voetbalshirts van Paris Saint-Germain te dragen en speelde tot nu toe 100 wedstrijden namens de ploeg.

    Ligue 1 gaat verder met Paris Saint-Germain die FC Nantes met 2-0 verslaat. Donnarumma speelde namens het team in de laatste ronde. Na de wedstrijd werd ook Donnarumma geïnterviewd. Donnarumma zei: "Dit is een heel belangrijke overwinning. Na mijn terugkeer in de Ligue 1 na de Champions League is winnen erg belangrijk. We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Een geweldige wedstrijd. Ik ben blij om dit voetbalshirt Paris Saint Germain aan te trekken en voor deze club te spelen." Het is ongelooflijk, ik ben hier heel gelukkig en we zullen samen blijven doorgaan en ik hoop het team in nog veel meer wedstrijden te vertegenwoordigen. Wedstrijd."

    Ligue 1 is een gigantisch team onder de vijf grote competities. Het is voor een speler een groot genoegen om daar lid van te zijn. We kijken ernaar uit dat Donnarumma ons in de toekomst nog meer spannende games zal brengen.